Slide Viu una experiència
2.0 al Museu de les
Mines de Cercs

Benvinguts al Museu de les MInes de Cercs

Estem treballant en el disseny de la nostra nova web, en aquesta pàgina trobareu la informació necessària per planificar la vostra visita

 

Horaris

DE GENER A JULIOL
Feiners: de 10:00h a 14:00 h
Cap de setmana i festius: de 10:00 h a 15:00 h
Dilluns tancat excepte festius

SETMANA SANTA
Divendres, dissabte i diumenge de 10:00 h a 19:00 h

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES

m.cercs@diba.cat

+34 93 824 81 87
+34 93 824 90 25

Visites
guiades
en línia

Davant les restriccions i dificultats: empatia, compromís i adaptació. Som conscients de que, ara mateix, no és fàcil que pugueu arribar al Museu de les mines de Cercs. Per aquest motiu ens hem proposat que aquesta vegada serem nosaltres els que vindrem a la vostra aula... o a casa vostra.

La mateixa visita de sempre però adaptada per poder-la viure en directe! De forma segura i interactiva!

Amb la participació de tots els alumnes des de l’aula o des de casa en el mateix moment.  Descobrir l’estreta relació entre el carbó i la societat. Com s’extreia el tant preuat mineral de les entranyes de la terra. O com era la vida en una colònia minera a principis del segle XX.

dino­saures
fumanya

Podeu sol·lcitar també la visita en línia al mudeu dels Dinosaures de Fumanya, el jaciment europeu més extens amb petjades de sauròpode del Cretaci superior i un dels més importants a nivell mundialcentre d'inter­pretació
de la presa de la baells

Disposem a més de la visita en línia al Centre d'Interpretació de la presa de la Baells, l'embassament que té com a primera finalitat regular l’aigua del riu Llobregat i emmagatzemar-la per tal de garantir els subministraments d’aigua de boca, usos domèstic, industrials i de regadiu a l’àrea metropolitana de Barcelona.

MUSEU DE LES MINES DE CERCS
Colònia Sant Corneli
08698 Cercs (Barcelona)

Carretera C-16 km 107,4 (Eix del Llobregat), desviament després de la Central Tèrmica de Cercs direcció a Sant Corneli per la BV4025 (4,5 km) i Fígols.