Recollida del carbó de Ses Majestats els Reis d’Orient

Museu Mines de Cercs Sense categoria

El Museu de les Mines de Cercs rebrà aquest diumenge 19 de desembre a les 12 del migdia, la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient. Si la situació del COVID-19 ens ho permet, recolliran la comanda de carbó que han encarregat a la mina de Sant Romà.

A la seva arribada, tots els nens i nenes que vulguin tindran el privilegi de poder-los saludar dies abans de la tradicional nit de cavalcades quan es reparteixen regals i carbó.

Amb aquesta darrera activitat, el Museu de les Mines de Cercs posa fi a la temporada i romandrà tancat des del 22 de desembre fins al 10 de gener, ambdós inclosos, per tal de fer tasques de manteniment i reparacions anuals, així com per descans del seu personal.

Enguany, per alleugerir l’espera dels més petits, que podran pujar al tren de manera gratuïta i veure d’on surt el carbó que es reparteix durant la nit dels Reis a cada casa, també podran col·laborar amb la Marató de TV3 participant en un Taller d’scrap de garlandes nadalenques, a càrrec de Meritxell Casadesús de Somnis amb Scrap, i en forma de taquilla inversa.

Comparteix aquesta entrada